SNART ÄR DEN HÄR...


Måste verkligen hitta ett till tillfälle att ha min egensydda klänning!

Kom att tänka på studenten, en av mitt livs lyckligaste dar. Då planerade jag mycket inför hösten, som nu snart är här. Alltså dags att ta tag i allt. I morgon ska jag köpa en almanacka (bangar en personlig), en detaljerad sådan med planering för träning, jobb och dessutom ska den ha tidsplanering. Intressant va? Haha. Nej, men jag tänker faktiskt denna höst sätta upp mål som jag ska sträva efter. Tex. har jag nu gett mig f'n på att för första gången i mitt liv bli vältränad! Har blivit så inspirerad av Daniel som är uppe varje morgon och springer. Måste hjälpa pappa med en grej...

Puss och God natt!

KALASDAX



Jag vet inte riktig vad den här bilden har att göra med min dag, men jag och min syster skrattade så mycket när vi hittade dessa fyra extremfall bland bullarna vi bakade i Norge. Bränd, blek, massa socker, inget socker. De var sjukt goda iaf. =)

Idag ska jag hem till mitt hjärta, som är hemma över helgen. När jag mötte honom vid bussen igår pirrade min mage nästan lika mycket som när han skulle komma hem till mig för första gången. Hysteriskt. Helt hypad var jag. Igår kväll var jag väldigt, väldigt glad. =)

Iaf, idag är det kalas hos hans familj, så nu måste jag göra mig iordning. Smackapoff!

EN RIKTIGT BRA DAG



Idag har jag haft en riktigt bra dag. Den började med att jag och några tjejer från min gymnasieklass tränade Body Pump på SATS. Så sjukt jobbigt verkligen! Mina muskler skakade i både benen, armar, axlar, ljumskar m.m. Nu är jag helt slut, men det känns verkligen bra att ha tränat så hårt. Efter det träffade jag Julia och vi strosade runt lite samt fikade på Fröken Olssons. Jag hittade ett par grymt snygga stövlar som jag verkligen vill köpa! Mumma. Jobbet ringde och vi bestämde en dag då jag ska utbilda mig inom ett nytt område, vilken var väldigt uppskattat. Och som grädde på moset blev det fetaostköttbullar till middag. Ahh... nu ligger jag här, hur trött som hellst och längtar till i morgon, för då kommer Daniel hem! <3 En hel helg tillsammans med mitt hjärta står nu framför mig och gör mig superglad.

Men! Inte nog med det. Gissa var jag ska nästa lördag? Bilden kanske kan ge er en ledtråd? Inte?: Grekland! Korfu! Värme! Sol! Bad! Grekisk sallad! Sovlaki! Keftedes! Hotell vid stranden! ÅH va skönt det kommer bli... PUSS PÅ ER!

PLANERAR FÖR EN PERSONLIG ALMANACKA



Hur många röstar för Daniels förslag? Haha!

GISSA OM JAG ÄR UTTRÅKAD?




Ett klassiskt exempel på min sjukt grymma humor!

SÅ DÄR JOBBIGT SNYGGT

    

Jag kommer aldrig klippa av mitt hår.  Bilder: Amlul.com.

HEJ OCH HÅ VILKEN KVÄLL!



Haha, jag älskar den här bilden! Han är så söt att jag smäller av. <3

Jag och Erica började dagen med att ligga i min säng och garva när vi snackade om allt vi hade för oss i går. Herre va roligt vi hade! Verkligen underbart att träffa alla från gamla klassen igen. Lägger in lite bilder sen.

Idag är jag jättetrött, så jag sitter bänkad framför Biggest Loser och saknar Daniel, massor.

Älskling, ladda din mobil och ring mig! Jag saknar dig.

HÖSTMODE -09

ORIENTALISKT / VASSA AXLAR / BLANDADE MÖNSTER / BROKAD / DRAPERINGAR

ORIENTALISKT / VASSA AXLAR / BLANDADE MÖNSTER / BROKAD / DRAPERINGAR



ROCK / LÅNGA KLÄNNINGAR / KORNBLÅTT / SEXIGT / FOLKKLÄDSEL / LÄDER
ROCK / LÅNGA KLÄNNINGAR / KORNBLÅTT / SEXIGT / FOLKKLÄDSEL / LÄDER



DAMIGT SVART / MILITÄRT / RÖDORANGE / HÖSTBLOMMOR / SAMMET
DAMIGT SVART / MILITÄRT / RÖDORANGE / HÖSTBLOMMOR / SAMMET

NYCKELPLAGG:
Tunikan
Militärjackan
Rocken
Den långa kavajen
Skinnbyxan
Sidenklänningen

Bilder: style.com


HE SLEPT A SUMMER BY MY SIDE



Grattis älskling!! 11 månader om en timma. <3

GRILLNING MED GRANNARNA



Helu! Nu sitter jag i mitt rum och ser på America's best dance crew, tjena va duktiga de är! Galet. Om typ 5 minuter ska vi ut och ÄTA, för ja, jag ger upp redan nu, vem tusan kan säga nej till grillat pepparnötkött? Dock ska jag vara duktig och äta majskolvar och spett med banan, grön paprika och sharlottenlök till (mycket godare än det låter), samt dricka vatten.

Idag är en väldigt viktig dag för mig, jag och herr D har varit tillsammans i elva månader. Tråkigt nog kan jag inte fira den med honom eftersom han inte kommer hem den här helgen. Men jag tänker på honom och jag har en liten present här till honom som jag gosar med. Älskling, vi är bäst. =)

Puss & Kram!


DETOX; DAG 5





Ey fy fan (ursäkta min franska) va jag är hungrig. I morgon tänker jag lägga ner den här skitkuren. Jag har levt på endast frukt och grönsaker (har funskat och ätit två ägg) i fem dar. Förstår ni hur hungrig det gör än? AAAAAAAAAAAhhhhhhhhhh! Kom hem från syrran i morse, vi har verkligen haft det riktigt roligt! Min syster har ju helt klart världens coolaste hund! Kolla bara på honom i min tröja med upprullade ärmar. Hur söt?! Idag följde han med mig var jag än gick och så fort jag stannade satte han sig nära och nosade på mina ben. Han fick en ny tuggleksak igår som han blev arg på, rädd för och kär i på sammma gång. Haha, han låg på rygg med benen sprattlandes i luften och lät typ RAOOOOOORRRW RURRRRFF eller nått, haha. När jag badade igår stod han med tassarna på kanten och kika på min hela tiden och när jag sen gjorde pedikyr hoppade han hela tiden upp i soffan och slickade på mina fötter så jag höll på att fnissa ihjäl mig.
Jag och Daniel har bestämt att Bastian får vara min stand-in-pojkvän när han är i Jönköping. Haha.

Puss!!

SYSTERYSTER



Idag har jag på mig en klänning med orientaliskt mönster från Indiska som jag tyckte flöt ihop med ELLEs trändbibel för hösten. =) Och en kavaj från Zara, nu sticker vi till Ullared! PUSS!

DETOX; DAG 2



Nu har jag kommit hem från Jönköping och det känns faktiskt helt okej just nu. En stor tröst är hans klocka som vilar tryggt på min handled. När Daniel för kanske 8 månader sen berättade att han ville åka iväg sa jag; "Okej, så länge jag får ha din klocka under tiden som du är borta!" Fast när jag skulle säga hejdå förut forsade tårarna från min kind och jag lämnade säkert massor av mascarafläckar på Daniels skjorta... men, sen insåg jag väl nåt antar jag. Får ta denna tid att öva på min självständighet och visa för alla hur stor vår kärlek är. Jämfört med hur länge jag hoppas att vi kommer vara tillsammans är ett år på distans som en sida i nya ELLE, som jag passande nog sitter och bläddrar i. Man kan ju ingen annat än att se fram emot hösten då.

Är förövrigt inne på min andra detox-dag idag. Fy! säger jag, eftersom  vi hållt på med flytten största delen av dagen har jag bara fått i mig en alldeles för sur fruktdrink på mango (som jag nu insett att jag inte alls gillar), grapefrukt och banan, en sallad av det som fanns i kylen (sallad, gurka och två körsbärstomater) samt två bananer till middag. Är sjukt sugen på en sub med ost och kalkon. Anledningen till att jag inte ger upp är min mage. Jag har under en längre period fått värk i magen efter att jag ätit. Och nu efter många symptom på magkatarr, har jag helt enkelt tröttnat, så jag ger detox en chans.

Jag återkommer igen på fredag, för de närmsta två dagarna kommer jag spendera med världens bästa syster.

Sov gott inatt, älskling.

DETOX; DAG 1



Jag vaknade och fann mig i direkt chock när jag misstog dagen för att vara tisdag, det vill säga imorgon, då Daniel flyttar. Men som tur var hade jag fel, och självklart tillbringar jag idag tätt intill honom. Usch och fy vad jag kommer sakna alla små grejer han har för sig. Jag sitter bara och tittar på honom nu..... Nej, skärpning. Haha. Jäkla mespropp.

Började min detox idag, hett vatten med citron i och lite blåbär till frukost. Funderade på att ge upp direkt när jag mitt behov av K-special och vaniljyoghurt med kanel på inte förfylldes, men jag stod på mig. Har levt på grönsakssoppa idag, och dessutom bunkrat upp med en massa matlådor.

I morgon blir ingen rolig dag alls. Ni som känner mig får gärna skicka ett sms och munta upp mig. Jag hoppades att imorgon inte skulle komma. Skit också.

Daniel, jag saknar dig redan.

TREVLIG KVÄLL!



Nu är jag klar, så nu sticker jag! Pusspuss!

DAGEN FÖRE / AVSKEDSFEST



Sov som en bebis i natt, men känner ändå inte att jag har någon energi i kroppen. Detox kommer nog passa min kropp bra tror jag. Dagen ska iaf ängnas åt att förbereda mig inför veckan. Måste städa mitt rum så att det blir en "stressfri miljö", sen måste jag ju självklart köpa en massa kaninmat och förtsätta läsa lite till. Själva ideen är iaf att rensa ut kroppen från slaggprodukter, "gifter" och övrigt äckelpäckel. Förhoppningsvis ska hyn få me lyster, håret och naglarna bli starkare, jag piggare och dessutom lär jag få bättre koncentrationsförmåga. Jag ser fram emot det.

Ikväll är det dags för mig och en massa andra att säga hejdå till Adam (usch va hemskt det låter!) eftersom att han ska flytta till USA och "skådespela" i två år. Kommer sakna honom... men ikväll ska vi ha roligt och se till att han inte glömmer oss där borta i Hollywood. Ännu har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig... PUSS.

DETOX



Jag sitter nu i min favoritfotölj men laptopen i knät och ser på Snuten i Hollywood. Han har ju helt klart världens skönaste skratt, Tydligen också världenst mest osexigaste när jag försöker på mig det, enligt Daniel. Men han skrattar som en liten flicka när man kittlar honom så han kan vara tyst ;p. HeeHeeHee.

Just nu sitter jag kollar upp lite info om detox. Jag tänkte nämligen ta en vecka att rena min kropp från allt den fått stå ut med denna sommaren, och samtidigt få fart på mina ben. Jag tänkte nämligen börja träna regelbundet igen, det känns som om det var ett tag sen. Ser fram emot att bli lite mer vältränad. Jep.

God Natt Baby.


DEN ALLRA BÄSTA DELEN



Älskling, Jag är din.


I'M OFF!



Nu drar jag in till terminalen. Jag var klar med packningen en hel halvtimma innan jag skulle gå hemifrån idag! Helt OTROLIGT! Önska oss ett gott väder. Idag sitter min gråa luvtröja och conversen på, vad annars kan man resa i?

puss!


ÄNNU MER AJ!

JAG VILL INTE GÅ UPP NU!
min träningsvärk borde ge mig dispans tycker jag ;p

T A N K A R



jag har tänkt på det
att det är så patetiskt lätt att skriva när man mår dåligt
orden rinner ur en som om de varit inom en en hel livstid
tankarna vandrar runt och ändrar form och färg och gömmer sig från minnet
det blir aldig tyst om nätterna
om man inte skrivit ner det som låter så högt i ens huvud
när man mår bra
och allt är harmoniskt
så finns inte så många ord
man behöver inte skriva av sig
inte lämna tåriga avtryck på en dagbokssida
jag har tänkt på det
att lycka och eufori låter vackrast när det är onåbart
men det känns mest när det ligger alldeles intill och andas vid min hals
det hörs mest när tystnaden brysts av ett 'jag älskar dig'
och då känns nedskrivna ord så överskattat

AJ!



Min kropp värker! Jag kan känna alla muskler som jag har i hela min kropp typ, vågar inte ens tänka på hur ont det kommer göra i morgon! I dag var andra och sista dagen på mitt Cheer Dans Camp och det känns nästan lite synd, för det har varit så himla roligt och härligt att träna igen. Speciellt med de underbara människorna, cheer-tjejer är verkligen de bästa. Stämningen är underbar.

I morgon åker jag och Daniel till Halmstad, det kommer bli så roligt och mysigt. Jag längtar.

Pusspuss!

TRÄNINGSLÄGER



Idag har jag tränat hela dagen och är ärlig talat helt slut efter det! Jag har knappt rört på mig denna sommaren känns det som, och jag märke verkligen att mina muskler försvagats sen i våras. Det har helt enkelt blivit lite för mycket myspys, men det blir det snart ändring på. När Daniel flyttar tänker jag verkligen satsa på min träning och hälsa. Men fram tills dess kommer jag knappast kunna säga nej till en film och lite godis när det blir svalare mot kvällen. Ingen brådska, än är det 9 dar kvar.

Puss hjärtat.

TYLÖSAND/HALMSTAD



Nu har vi äntligen, efter att ha spenderat hela förmiddagen med att leta, funnit vår resa för nästa vecka. Från måndag till fredag kommer vi att på nätterna sova i en ombyggd lada och på dagarna cykla runt mellan Tylösand och Halmstad. Det kommer att bli supermysigt!, hoppas bara att vädret är till vår fördel så att vi kan spendera lite tid på stranden och i vattnet. För att fira att detta äntligen blivit av (vi har nämligen dragit ut på det gaaanska länge) tänker jag nu springa ner till sjön och ta ett dopp. Jag förväntar mig att Daniel hänger på.

Puss!

Och grattis till min morfar som idag skulle ha fyllt 82 år. Ikväll ska familjen fira dig.


OCH SÅ VAR SOMMAREN TILLBAKA!



Och jag har för dagen lyxen att vara ledig från mitt jobb. Wonderbar! Idag ska jag och Erica hem till Julia och våldgästa hennes jacuzzi (och sjö, om jacuzzin är för varm ;p). Till kvällen ska vi in till stan och parta lite. Får se vad vi hamnar.

I alla fall, i går åkte jag och Daniel in till stan och satte oss på viktoria. Jag drack min första Dry Martinin, man kan ju säga att den såg finare ut än min min efter att jag smakat. Haha.

Puss!

WHAT TO DO?



Just nu ligger jag och herr D i min säng och försöker hiitta på något kul att göra ikväll, men än så länge är ideerna inte helt  hundra. Under tiden som våra tankeknölar arbetar njuter jag av den här bilden från Rodartes höstkollektion. Hur mycket uppskattar man inte att det är något annat än svart och grått?

Puss!

HÖSTSKOR


När det regnade en av dagarna tog vi bilen in till Ö-vik där vi kikade runt i lite affärer. Jag fann bland annat dessa skönheter; mina nya höstskor, De är från Din Sko och kostar 449 kr. Jag älskar verkligen att de har en lite grovare sula så att jag inte behöver stödja mig på alla andra så fort  det blir lite is på vägarna. Dessutom känns klacken på 9 cm helt perfekt för mig. Jag har iofs sedan innan ett nästan exakt likadant par, men man kan ju inte har för många svarta klackskor!

Puss

RÄKNAR NER TILL DEN 18 AUGUSTI...



Att tillbringa den här sommaren med min pojkvän känns som det bästa beslutet jag gjort på länge. Han gör mig lugn och får mig att må underbart. Om ca två veckor kommer han att flytta till Jönköping för att studera där ett år och vi kommer alltså att ha ett distansförhållande. Det känns lite som vår första prövning. Inte för att jag tror att det kommer bli jobbig på något annat sätt än att jag kommer sakna honom väldigt mycket. Fram tills dess kommer jag fortsätta att spendera mycket tid med honom, och sedan blir det ett år där jag ska lära känna mig själv, umgås mycket med mina vänner, fundera ut vad jag vill göra, träna en hel del och jobba. Jag har massor av planer, och jag kommer givetvis tids nog att låta er ta del av det. I morgon ska jag börja samla kort till ett kollage som jag ska ha på min vägg snart. Nu måste jag skynda mig tillbaka till Snuten i Hollywood, jag får ju inte missa slutet!

Puss baby.

RSS 2.0