BJÄSTA

Nu befinner jag mig hos Daniels släkting i Norrland. Jag har snott min älsklings iTouch och jag tar tydligen för lång tid på mig. Jag kommer att vara kvar här tills på lördag, men nu när jag lagt baslag på denna kommer jag säkert kunna berätta lite vad vi gör här i den underbart fina naturen. Just nu i denna stund ligger jag och läser korsord från veckorevyn. Jag börjar försiktigt liksom, är lite av en nybörjare. Nu ska jag sno tillbaka min tidning och öva hjärncellerna. Smackapoff<3

EN NÖJD KUND



När jag kom till jobbet i veckan (sitter bla i kassan i en mataffär) hängde det en bukett vid mitt skåp. Först trodde jag att den hängde fel, för jag kände inte igen namnet på avsändaren. Men sen visade det sig, efter lite snokeri bland kollegorna, att en man lämnat in dem i affären till "Emelie som satt i kassan klockan sju igår". På lappen stod även hans telefonnummer, så självklart ringde jag och tackade och förklarade att jag redan funnit rätt man för mig. Men det var verkligen så himla gulligt! Har aldrig hört om någon sötare "bjuda-ut-på-dejt-grej" innan.

Då känns det extra bra när jag har jordens största vardagsromantiker till pojkvän. Igår lagade vi mat och kollade på 4 olika filmer, fast vi orkade inte hela sista. Vi såg: Marley & Jag (underbart gullig och mysromantisk film), P.S. I love You (jag grät och skrattde mig igenom hela filmen), Låt den rätta komma in (bra, men lite skum) och Och så kom Polly (Klassisk).

Smackapoff<3

Älskling, P.S.

HELU!



Ja, usch och fy va sällan jag skriver här nu, men det är ju faktiskt sommar! Och dessutom jobbar jag häcken av mig varje dag typ. Så jag har inte så mycket tid över. Fast skönt kommer det att bli när lönen kommer sen! Ahhh... som det står i himlen på CocaCola-reklamen. Jag ska återigen kuta iväg till jobbet nu.

I morgon ska jag berätta om en kund som uppskattade mig lite mer än de andra... =), men nu - JOBB.

Och i kväll ska jag och Herr D gå på Bamboo och käka wok. MUMMA!

Puss & Kram!

OPENING CEREMONY





Det här var verkligen det ballaste armbandet jag sett i hela mitt liv! $ 2.890 kostar det, det vill säga ca 22.700 svenska kronor. Känns lite för tungt för min plånbok, men shohooo va snyggt det var. Detaljerna med svart nagelack var ju typ som gräddet på moset. Jag är fast. In love.

För övrigt så har jag och Daniel varit ett par i tio månader i morgon. Helt sjukt vad tiden går! Och jag är precis lika nykär som jag var när vi möttes. I morgon blir vi dessutom mitt längsta förhållande, lite kul sådär. =) Men men, nu ska jag sätta fart.... snart. Puss!

"OCH URSÄKTA FÖRSENINGEN"



Hello! Jag är nu tillbaka från jobbjobbjobb och har idag L E D I G T. Tänka sig. I kväll ska det firas att Kajsa fyllt år. Det kommer med all säkerhet att bli en trevlig kväll. Måste skynda mig lite nu, för om några timmar bär det i väg. I morgon är jag borta på släktkalas, men vi hörs igen i veckan. Smackapoff.

"IBLAND FUNDERAR JAG PÅ OM DET VAR GUDS VILJA ATT FÖRA OSS SAMMAN, MEN OFTAST TROR JAG ATT VI TVÅ ÄR EN OTROLIGT VACKER, EUFORISK SLUMP."


HULTAN

Jag trodde aldrig att det skulle vara så skönt att komma hem och lägga sig i en säng med madrass och täcke! Hultsfred var riktigt roligt, men också något som blev lite för mycket. Dålig mat, lite sömn, alkohol, etc, etc satte sina spår på kroppen och magen och därmed humöret. Vi åkte ju dit på måndagen och det visade sig vara en riktigt bra val, för vi fick tid att installera oss lite och fick dessutom bra tältplatser innan hela campingen fylldes helt. De två första dagarna minns jag dock som en enda smet, tiden flöt liksom i hop. På onsdagen var de första konserterna och Franz Ferdinand var helt galet underbara! Kings of Leon "gick inte heller av för hackor" som mormor säger. Jag var som i extas under Regina Spektor och the Killers. Konserterna var riktigt, riktigt bra. Det var väldigt tråkigt bara att min mage inte klarade av att hänga med i svängarna, för det drog ner mig ganska mycket. Daniel lyckades dra på sig en magkatarr och och fick spendera natten till i dag på akuten. Stackars liten. Med tanke på att jag har haft nästan exakt samma symptom som han har är jag lite orolig. Nu gäller ingen fet, kryddstark eller stor måltid på flera veckor för min del... (ofta). Jaja, nu ska jag slänga i väg ett sms och kolla hur han mår, sen är det dags att göra sig i ordning för jobbet. I kväll ska jag åka och ta hand om honom. Mitt hjärta.






















ATT ÄNTLIGEN FÅ KOMMA BORT!!



I dag ska jag äntligen i väg! Denna vecka kommer jag åka på min första resa med både Frida och Daniel. Två av mina närmsta. Dessutom fick jag reda på att min vän Anna också ska dit, fast hon ska jobba, men ÄNDÅ! Alltså jag är så taggad nu så jag spricker. Och nej - jag övertaggar inte. Det kommer bli ball, och det vet jag bara =), även om jag aldrig varit på festival innan. Nervös är jag i och för sig. Oj oj oj, vad jag babblar. "Varför ska ni åka redan imorgon?" frågade nån i dag. Vi började snacka om bra tältplats och att ha koll på läget, la la la. Men sen sa Daniel: "fast egentligen vill vi väl vara komma bort" och återigen fylldes jag av den där frihets-känslan. Jag vet inte hur många gånger jag suttit med Frida och önskat att vi kunde komma bort från allt. Det samma gäller Daniel. Och NU! Äntligen får jag det. Helt oslagbart.

RESFEBER!!





Shit, i morgon åker jag,  Daniel, Frida och Hannah till Hultan! Nervös ända in magsäcken är jag och jag har inte ens packat än. Jag jobbade hela dagen i dag och i kväll har jag varit hod Daniels familjs bekanta på grillmiddag, supermysigt. Nej fy fan, nu ska jag sätta i gång. Waaah.

Vi ska på Hultsfredsfestivalen
Jag ska skrika mig hes och vara full och galen
Älska i leran och på Baja-Majan
ska jag skita ut alla mina bekymmer

La la la la la la!!

FREEDOM IS NOW


Bild lånad av Olivia (www.oliviaaeriksson.blogg.se) Ursäkta min min.

Jag väntade så länge på att ta studenten. Den dagen kommer för evigt vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Jag är fortfarande fylld av den där känslan av frihet som så tydligt satte sina spår i skriken på utspringet. Som Ronjas vårskri frestade jag på mina stämband med världens hysteri. Att dessa dagar kunna göra precis vad jag vill göra får mig (helt utan överdriv) att må bättre än jag gjort i hela mitt liv. Gymnastiet var för mig stundtals ett helvete. Jag gick under de tre åren igenom så mycket mer än jag någonsin kunnat ana och adderat till det kom naturlinjen, som försökte kväva mitt privatliv tusen gånger mer än jag tilllät det att göra. Freedom is now som jag skrev i rubriken. I måndags när vi hade picnic i Slottskogen kom en tomburkssamlare fram till oss och frågade om vi hade några till honom. Lisa sa: "vänta lite så är jag snart klar." Men då svarade han: "Nej, skynda er inte nu, utan njut av varje sekund ni har. Det kommer inte många sådana här dagar. Ta er tid ." VIlket vi gjorde. Jag vill så gärna leva i detta nu. Jag lever nu. I dag är en vanlig dag. En fri, underbar, helt otrolig dag. Jag ska in till stan och fixa det sista inför Hultsfred, sen ska jag hem till Julia och bada i hennes utomhusjacuzzi, röka vattenpipa, snacka i genom allt vi kan och sen i kväll åka in till stan och festa.

Ibland känner jag av den här lyckan (rättelse: euforin) mer. Då blir jag nästan tårögd. Alltså det låter säkert helt sjukt, men jag är verkligen så j'vla glad för att jag är klar med den där alldeles för påfrestande skolan. Stället där lärarna sa åt mig att lämna privatlivet utanför klassrummet. Samma dag min morfar dog. Stället där lärarna skällde på mig när jag berättade att jag inte orkade med allt eftersom jag grät mig igenom dagarna och funderade över vafan jag hade för värde med mitt liv. Stället där jag tvingades hantera mitt livs största kriser mitt i nationella för matte och fysik. Men jag är klar med det nu. Det är slut och jag är FRI.

FREEDOM IS NOW och jag ska nu ut och njuta av den.

NU ÄR DU HANS "FLICKIS" BABY!


Max och Julia, nyblivet par. <3

Hm, snart ska jag in och leta lite till på rean. Jag måste rusta upp mig nu inför Hultsfred med allt vad det innebär. Jag och Mr D (hihi) ska i kväll planera lite, typ mat och sånt. Det är för övrigt helt otroligt varmt! Länge leve sommaren!

RSS 2.0