KLICK!



Nu efter julklappsöppnandet har jag äntligen en bra kamera och då måste jag ju verkligen börja ta lite kort igen! Jag ska börja redan i kväll... om jag bara får tag på Frida. Hoppas att ni hade en mysig julafton, själv tillbringde jag halva hos min familj och halva hos Daniels, det var så mysigt. Igår kväll var vi på Avatar, herre va bra den var! Om ni inte redan sett den, se den.

Älskling, I see you.

FÖDELSEDAGSFIRANDE


Ny ring och ett stukat finger.

Ja jag vet, jag har varit borta ett tag, men det är inget roligt att blogga om det tar 10 minuter att ens logga in på min profil. Vi håller alltså på att byta ut någonting som har med TV och internet att göra ;), så tills dess att det är klart (nästa vecka nån gång) ägnar jag mig mest åt att jobba och leta julklappar. Fast idag ska jag hem till Frida och fira att hon fyller 19. Önskar att jag inte jobbade imorgon så att vi kunde festa hela natten. Hur som - jag ska ha på mig min nya döskallering och det kommer bli skitball.

Grattis hjärtat!

WE LIKE 'EM GROUP PHOTOS

I helgen har jag haft dansläger med mitt lag, sjukt kul och sjukt utmattande. Det hade ju varit mer passande om jag visade kort från igår kväll när vi hade cheermiddag, men jag orkar inte fixa med kameran så det får bli lite kort från vår tjejresa till Stockholm. Om jag kan röra mig imorgon av all träningsvärk ska jag försöka blogga lite. Annars kan ni väl skicka hit lite godis så att jag inte blir allt för ledsen. Puss och kram!










19.



Tjenis Penis.
Inget jobb idag... tog vaccinet i förrgår och har fått så ont i ryggen att jag varken kan lyfta varor eller barn - så jag tänkte passa på att julstäda det sista och gå till affären och handla. Hade egentligen tänkt fika med Arsi idag, men jag hade helt glömt bort att folk faktiskt går i skolan också! Ist har jag legat under täcket i min åh-så-mysiga säng och haft ett litet The Big Bang Theory marathon. Sjukt kul verkligen, men å andra sidan kanske det bara är jag som ligger och asgarvar för mig själv? Mihihi. Ikväll ska jag föresten få prata med en dietst! Vilket är bra för det är så jäkla (ursäkta) svårt att hitta saker att äta. För mycket försvinner när man ska undvika kolhydrater. Wish me luck. Smackapoff! (Det var längesen nu)


RSS 2.0