22.



Distans är skit. I alla fall idag. Det är skit att inte kunna åka hem till sin pojkvän efter jobbet och mysa. Jag vill pussas och kramas nu! Inte vänta i två veckor! Det är skit för jag kan knappt tillåta mig att längta efter honom utan att bli tokig på köpet. Och det är skit för i lördags var en av de mysigaste dagarna i mitt liv och jag har lämnats med världens största mersmak. Skit! Jag räknar ner till min älsklings jullov i år, inte julafton. Wanna join me? 22.

27 NOV

Jag skulle kanske inte kalla den här dagen för produktiv - ännu. Har egentligen bara hunnit med två av de saker jag sa att jag skulle hinna. En av dem var att spela Timo Räisänens Sweet Marie på repeat i en halvtimma och den andra var att jobba - vilket jag ska... snart. Tills dess blir det mer Timo.

WORKING NINE TO FIVE



Jag orkade, konstigt nog, dra mig upp ur sängen och jobba imorse... dock utan dusch, frukost och lalala. Hade också min första IBS-lektion idag och jag lärde mig sjukt mycket fakta som lungnade ner mig. Har varit ganska orolig över detta, men nu känns det riktigt bra. Jag hamnade dessutom i en riktigt skön grupp med goa och glada tjejer. Min mages framtid ser ljus ut. :-)

Nu tänkte jag krypa ner i min myspys säng och nana, men imorgon kommer jag hinna berätta om Sthlm och visa mina nyligen hemkomna Jimmy Choo skor!

SWEATPANTS?


Olivia från Garance Dore's blogg


Rag & Bone

Jag läste precis Annas inlägg (http://soockertoopp.blogg.se/2009/november/nej-elin-kling-du-har-fel-1.html) om mjukisbyxor och jag kan inte hålla med henne mer, men jag känner ändå att det finns två (här ovan) undantag. Saken är ju dock den att det högst troligen inte finns några som hellst andra fall där detta plagg lyckas bära upp. Speciellt inte med den modell som H&M tagit fram för att få vara med och leka. Jag kan bara tänka mig hur alla fjortisar nu kommer börja bära högklackat med sina joggingbyxor, XXL jackor, slarviga frisyrer och 2 kg make-up i fejjan - och det gör mig smått illamående. Så människor - snälla- lyssna inte på Elin Kling den här gången.

HUR?!

Här sitter jag med snuvig näsa och hela köret - IGEN. Hur är det möjligt? Borde kolla med vårdcentralen imorgon. Jag ska sjukskriva mig iaf. Måste vara uppvilad till på onsdag för då ska jag och tre pinglor till resa till huvudstaden och roa oss. Kanske är bra och lägga sig nu i så fall? Sov gott.



Daniel, du är så fin att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag älskar dig, älskling.

20NOV


Haha - ursäkta miffobilderna ;-)

Tack för alla kommentarer om min nya hårfärg - det gör mig verkligen glad! :-) Jag ska om någon timma åka iväg till min älskling och bo där i helgen. Det ska bli riktigt underbart att få lite ensamtid med honom. Men först måste jag packa och duscha och raka benen m.m.. Hoppas att ni får en toppenhelg! Puss!

19NOV



Jag är brunett och stormförtjust - även om det blev mycket mörkare än jag egentligen tänkt våga mig på. Nu ska jag iväg och jobba. Ni kan väl slänga in en kommentar om ni gillar det eller inte. ;-)

HÅRARKIVET





Den senaste tiden har mitt internet varit helt katastrofalt och jag har hoppat runt som en galen här för att få min papi att fixa det. Vi listade precis ut vad som var fel och jag är igång igen! Känns bra, för att läsa Kenzas blogg tillhör min vardag och jag blir lite hispig när jag inte kan göra det. ;-). Hur som! I går var min sista dag som blond - detta dokumenterades, dock utan den hemskt pinsamma utväxten - och jag är glad att säga att dagen är över. Jag är brunett igen! Nu ska jag vila lite. Fast, jag kan ju inte sluta utan att ge er en liten...



... sneakpeak... mer kommer sen. Puss!


17NOV

Nu ska jag posta brev och sen dansa! Hade tänkt ta vaccinet idag, men dumma dumma internet krånglar så jag är precis klar med allt jag måste få gjort idag. Det får bli imorgon innan jag blir brunett igen(!). Kan ni tänka er lyckan?

MY ROOM

FÖRE: Lägg märke till de gröna väggarna, oordningen, fönsterbrädan







EFTER: <3























Älskar ni det lika mycket som jag gör?


CHANGES HAS BEEN DONE



Jag avbokade de andra två plaggen, kände mig inte helt hundra på dem. Jag lyckades just få tag på dessa godingar däremot. Men jag vet inte? Ska jag - ska jag inte? Vad tycker ni? Hjälp mig. Vill så gärna ha paljettlinnet ju! (Handlar alltså över internet - jag köade inte). Snart kommer bilder på mitt rum! Puss

J.C. FÖR H&M



Jag vill egentligen haft partylinnet, för det är verkligen snyggt! Men ist blev det detta. Jag klagar inte dock. Älskar sjalen! PUSS

IDA

Precis som rubriken antyder så ska jag träffa Ida, jag räknar med att det kommer innebära vin och trevligt nytt folk. Tänkte ha mina megaklackar, men funderar på om det är elakt mot min kortis. Anyway. Bye -

I NATT KOMMER JAG SOVA SOM EN PRINSESSA, ÄVEN UTAN MIN PRINS



Nu har vi tillbringat timmar på IKEA och efter det timmar hemma för att montera ihop och sätta upp och göra fint. Jag är sjukt jävla stolt måste jag säga. I den meningen är det faktiskt okej att markera med en svordom för tio jätte- på raken hade inte räckt. Det är så himla fint! Vet faktiskt inte om jag kommer kunna sova i natt elller om jag bara kommer ligga här och titta? Imorgon ska jag (med lite hjälp av pappa) sätta upp två hyllor och en finfin spegel och sedan kommer bilder! Så länge får ni nöja er med en suddig webcambild på mitt nattduksbord. Sussa sött! <3

IKEA



Nu är det äntligen dags för IKEA. Jag älskar verkligen att strosa runt där och drömma om att få "det perfeka rummet" och idag kommer jag kanske äntligen få det. :-) Det är så himla kul med inrednig! Jag har gjort en lista på vad jag måste kika på så att jag får med allt. Hur tycker ni att det ser ut? Ikväll visar jag rummet när det är klart. (Kan bli imorgon också)


VILKET NASTY JOBB JAG HAR

Dagis.

Pojke 3 år och jag.

P: Jag har inget i min näsa.
J: Har du inget i din näsa?
P: Nej, den är alldeles ren! Det finns ingen kråka i.
J: Å, va bra. Har du snytit dig?
P: Nej, jag åt upp den.


FOUND IT!



Jag har hittat den perfekta nyansen! Den är underbar! "Det ser ju precis ut som ditt hår innan du färgade det" sa mamma. Ehm jo ja, tack så mycket. Jag ska aldrig blondera mig igen.

SMILE LIKE YOU MEAN IT


Jul 2008. Nu är det bara en vecka kvar till min frisörtid!

Ska precis sätta mig och kika igenom H&Ms nya katalog som damp ner i brevlådan idag. Den känns väldigt party. Dansträningen idag kändes sådär - min vecka som sjuk och nedbäddad i sängen satte tydligen sina spår - men jag hoppas vara igång igen snart. Kan ni föresten inte göra mig en tjänst och le mot alla ni möter imorgon? Ni anar inte hur stor skillnad det kan göra, både för er och dem. Tack på förhand.

VACKERT



Fy fan va nöjd jag är! En vit vägg, tre brungrå och ett glänsande vitt tak. Och jag har gjort ALLT själv. Imorgon eller på onsdag flyttar jag in. I helgen ska vi till IKEA. Jag känner mig som ett litet barn innan julafton.

SYSKONKÄRLEK

Syster: Jag har fixat en present tilll farsdag. (...) tror du att det blir bra? Puss
Jag: Låter jättebra! Du är en toppensyster! Puss puss
Syster: Det är du som är toppensyster! Världens finaste. Puss!
Jag: Nej, du är! ;-)
Syster: Du! ;-)

Tro nu bara inte att vi sitter och säger "Nej, du får lägga på först!" till varandra flera gånger i telefonen innan vi lägger på...hehe... så säger jag bara de gånger min syrra håller telefonen framför hennes hund och låter honom avsluta samtalet. Det brukar låta något i stil med "vof".

Ja, jag är jättetrött. God natt!


FRISK!







Tjenare! Äntligen känner jag min frisk och kry, vilket är väääldigt skönt. Daniel var helt underbar i förrgår. Jag känner mig återigen nykär och vill inget annat än att pussa och krama honom. Brun som en pepparkaka var han också - vilket gjorde mig lite galen. Hihi. Solbränd hud kan ju vara det sexigaste som finns (synd för honom att jag är en riktig blekfis ;p). Nu ska jag iaf iväg och jobba.

Hoppas att ni lägger märke till min nya vita vägg som jag målat så fint? Min kamera var tyvärr urladdad så det blev webcamen, men men. Puss så länge!

TIME FOR SOME LOVE




Så här ser jag ut sjuk och nyvaken - så våga bara klaga. ;) Min näsa har censurerats på grund av att jag egentligen ser ut som Rudolf.

Jag har visst glömt att berätta om mitt frisörbesök va? Page är väl det som passar mig bäst? Mohahah. Nej då, ärlig talat så såg det ut såhär när jag vaknade - en ganska tydlig indikation på att det är tid för mig att duscha...

Gissa vem som kommit hem till Sverige och nu fått mina sms? Daniel! (En till anledning till att jag borde duscha). Underbar som han är ska han komma till mig och ta hand om mig, eftersom jag inte orkar gå utanför huset. Imorgon hoppas jag verkligen att jag är
piggare! Att vara sjuk är inte alls lika roligt som det är när man gick i grundskolan och var hemma och såg på film hela dagarna med en förälder som passade upp på en och serverade glass och te med honung. Nu är jag faktiskt sjuk på riktigt dessutom and it sucks.

Nu ska jag och min älskling gömma oss från världen ett tag. God morgon!

HJÄLP!?


Och den här bilden får mig inte alls att smälta och dö av saknad?

Whaaaaaa, jag har lite panik nu. Daniel är alltså i Thailand. Min mobil har blivit helt konstig och vägrar låta mig skicka sms till honom. När jag kom hem i söndags morse skickade jag iväg ett sms som antagligen inte kom fram - vilket betyder att det sista han har hört från mig var när jag berättade om en lagom snuskig vadslagning jag gjort med en snubbe på BERSÅ. Smset om att det det bara var så skoj kom alltså inte fram - uuuups. Alldeles nyss fick jag en leveransrapport och sen ett sms från en orolig pojkvän som undrar hur jag mår. Tror ni att jag kan svara på det? NEJ! Och nu ska han sitta på ett flygplan i x antal timmar. Skit alltså. What to do?

Vi skrattar nog bara gott åt detta när han väl kommer hem imorgon kväll? Eller vad tror ni? Heheee..

KÄNNER MIG KRASSLIG

Ni förstår inte hur sjukt det kändes att typ vara 1.80 lång! Eller jo, vissa av er vet nog det, men för mig som är 1.64 så kändes det som världens skillnad att gå i mina nya klackar. Är verkligen supernöjd med mitt köp. Inhandlade även ett par svarta tighta jeans med väck över knänen och dragkedja längst ner, skitballa.

Gårdagen var toppen! Vi började på Viktoria med vin och chillinötter och sen drog vi till BERSÅ där i princip alla var utklädda. Jag kände att ju längre kvällen gick desto sjukare blev jag, huvudvärken smygde sig på och när jag och Alex väl kom hem till henne somnade jag som en stock. När jag vaknade imorse kände jag mig jättesjuk och fick ringa min Papi som kom och hämtade mig.

Idag har jag mest snytit mig, sovit, hostat, haft ont i huvudet, druckit Berocka m.m.. Mest har jag nog saknat Daniel - längtar så tills han kommer hit på tisdag kväll!! Ni kan väl alla försöka hjälpa mig att skynda på tiden? Och snälla - håll tummen för att jag blir frisk snart.

Puss och kram!

RSS 2.0