SÅ J*VLA BALL!



Jag kan verkligen inte annat än att börja dansa när Kanye West spelas.
För övrigt är det mest MJ som ljuder här hemma.
Beat it.

FRÖKEN HURTBULLE



Idag har jag varit helt galen. Jag skojar inte. Träningssinnessjuk. Jag bestämde mig för att ta en promenad i eftermiddags, men efter bara några steg kände jag energin sprudla i kroppen och började springa. Efter en halvtimmas löptur ringde jag mamma: "Hur lång tid tror du det tar att cykla till träningen i stället för att åka buss?" Mamma: "40 minuter kanske? Du kan låna min cykel!" Det tog 25 trots motvind. När jag kom fram väntade 2 h cheerdans innan jag slutligen tog cykeln hem, denna gången tog det 33 minuter. Jag är helt slut. I morgon lär det satt sina spår.

I morgon ska jag och Moa anordna en picnic i Slottskogen, vi ses där vid 16.00, right?

NI HADE INTE HELLER VELAT GÖRA NÅGOT ANNAT OM NI FÅTT CHANSEN ATT GÅ I MINA SKOR, FÖR HAN ÄR SÅ GALET UNDERBAR


Daniel <3

SOMMARSHOPPING

 

 


H&M

 
MONKI

"Älskling i morgon vill jag shoppa och äta sushi!"
Vilket vi gjorde, fast Daniel glömde sin plånbok hemma och blev förföljd av en fiskmås som satt ögonen på Daniels lax. Jag var nöjd i alla fall med mina påsar i handen. Daniel med, när vi kom hem.

RIP MICHAEL JACKSON


PABLO DIABLO


Ny kjol från Monki!

Nu sticker jag till stan, ha en underbar kväll och sitt nu för guds skull inte innomhus och häcka, utan gå ut! (Säger jag bara för att jag varit inne och städat nästan hela dagen och verkligen längtar ut!).

Jag vet inte om ni vet hur mycket jag längtar efter dessa tider med nätter som är över i ett nafs och dagar som nästan aldrig tar slut. Dags att springa till bussen, på iPoden spelas Billie the Vision and the Dancers.

MIDSOMMAR MED AMANDA







Nu har jag kommit hem och sedan spenderat några dagar i solen och hettan med Daniel, gud va fin han är!, i kväll ska vi käka middag i stan, picnic tror jag, det har föresten  blivit mitt nya favoritord. I veckan jag har shoppat en del, trevligt med rea. Jag brukar vanligtvis inte hitta något på rea, men i år verkar göteborgarna ha varit lata på att sno alla guldklimpar innan jag kom, så det blev några påsar att bära på hemvägen. Snart ska jag som sagt in till stan och möta D, innan det ska jag hämta biobiljetter också, vi ska på Baksmällan. Har hört att den är rolig så det ser jag fram emot. =). Nu - duschen. Smackapoff.

UHM CAN'T TOUCH THIS!





Jag vet inte vilket ord som skulle kunna beskriva detta bättre än "äntligen". Så det är det jag säger: ÄNTLIGEN! Haha. Fy fan va glad jag är för er två nu. Grattis.

Äntligen......!

I'M A SAILOR, OI!



I morgon åker jag ut till min "sommar-ö", där jag har tillbringat flertalet veckor varje år sen jag var runt 10. Det finns verkligen inte mycket som slår känslan man fylls av när man på kvällen sätter sig på högsta toppen av ön och ser ut mot horisonten och solnedgången. Speciellt inte när en tjej vid namn Amanda sitter där bredvid en och delar sina tankar om livet. Jag vill verkligen ut nu! Borde kanske sätta i gång och packa? Först ska jag ringa Daniel och säga att jag saknar honom.

I dag har jag varit med Erica och klippt hennes hår. Det tog väldig, väldigt lång tid men tillslut blev det klart och jag hoppas att hon tyckte att det blev bra. Får läsa hennes blogg sen och se om det stämmer. =) Vi hörs i morgon, pusspuss!

P.S. Det är skittråkigt att kära lilla Agnes (aka Ankan) inte ska ut i helgen! Sommer sakna dig! Haha. Puss D.S.

LOVAR DU ATT SÄGA JA?



Jag och Daniel sitter framför TV:n och strözappar, vi fastnar framför Grannfejden. Helt plötsligt kommer någons inte speciellt snygga fru in i bilden.

Jag: Var fan kom hon i från?
Daniel: Hon/Han/Den/Det.....
Jag: tittar på Daniel och skrattar i chock.
Daniel: Ja, ful var den ju i alla fall.

Jag har varit i från honom en av sju kommande dagar och tokkär som jag är saknar jag honom redan. Fast hur skulle jag inte kunna göra det? Han får mig ju att le varje sekund vi tillbringar ihop och han ser på mig som om  han tycker att jag är den vackraste han sett, även om det är dagen efter en sen natt och jag ser ut som skit. Jag älskar honom.

Daniel, jag älskar dig.

VAD MER FINNS DET ÄN ATT FIKA PÅ DAGEN OCH FESTA PÅ KVÄLLEN NÄR MAN HAR TAGIT STUDENTEN OCH ÄR FRI SOM EN FÅGEL?








FY FAN VA JAG ÄR BRA!


























SOMMARLOV



Just nu ligger jag i min säng och drömmer om att vädret var lika underbart som på bilden här. Jag grejar för fullt med mina studentpresenter idag och skuttar runt till gamla The OC soundtracks. I tre dar har jag och min käraste degat för fullt, sett filmer, mumsat på överbliven buffémat och godis, gått runt i degkläder och vilat upp oss. Dygnsrytmen börjar komma tillbaka. Dagen efter studenten (bilder i kväll) sov vi till halv fem, så det känns som om kvällen fick det festande den förtjänade.

Jag har längtar efter dessa dagar så länge! FY FAN VA GÖTT! JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!

JULIA BABY HAR TAGIT STUDENTEN!!



Nu äntligen efter tre års slitande har min bästaste Julia tagit studenten! Jag är så glad för hennes skull och självklart var jag och Erica där för att skrika i kapp med henne. Vi har först där på utsläppet och hörde (såg inte pga alla människor) när hon sprang ut med lyckan i halsgroppen. Sen mot eftermiddagen åkte jag och Erica till hennes mottagning och träffade bla Max, Christoffer och Alexandra, tre underbart sköna människor. Sen drog vi in till stan och mötte upp Daniel och sen stack vi till Deep där studentfesten var. Det var helt klart den roligaste dagen på länge, jag har inte festat med Julia på ett tag, så de tusen skratten ihop var välbehövda. Love you baby, snart är det min tur! Smackapoff!!
























OCH SÅ FYLLDE JAG 19 ÅR!




Jag fick bland annat en jättemysig tee-shirt, I <3 Daniel


Världens bästa Bastian









Dagen firades med Daniel<3, Adam, Niklas och familjen plus Bastian.

AKTIVITETEN


Tigers, Blackstripes

Idag klockan fyra har cheer-föreningen GCO våruppvisning i Aktiviteten i Mölndal. Jag kommer vara där hela dagen och förbereda mig... det kommer bli skitroligt! Kom gärna förbi! Pusspuss

SNART TILLBAKA

Jag har tagit mig tiden av att njuta helt och hållet åt att gymnasiet är klart, nu väntar studenten. Fy tusan vad underbart! Idag ska jag baka med mamma och provsy en studentfestklänning. Vi hörs sen. Puss

RSS 2.0