HAPPY HALLOWEEN


Bild lånad av Kenza. Din Sko.

Jag hade sjukt roligt igår! Verkligen bästa kvällen på länge. Efter buttrix (som det förövrigt var kö in till) drog vi hem en stund till Alex. Kvällen spenderades sen lite snabbt på Queen och sen på Viktoria. Entrevärdarna där är verkligen i skönaste laget! Jag drack för ovanlighetens skull bara cola och kaffe (brukar alltid ta ett glas iaf) eftersom jag är sjuk och skulle spara mig tills idag, men det var fart på mig iaf. Sjukt kul.

Första anledningen till att denna dagen är underbar: Jag trodde att jag tappat bort mitt pass eftersom jag inte hittade den i någon väska. Jag och mamma (underbara mamma) sprang runt som galningar i huset och var en sekund från att polisanmäla när hon utbrister i sann Heureka-stil. "DU KOPIERADE JU DET FÖR AU PAIR-ANSÖKAN!!!" och jag fick ett sant lyckorus i hela kroppen. Om jag inte hittat det hade jag inte kunnat gå ut idag. Jag är sjukt glad!

Andra anledningen till att denna dagen är underbar: Jag har ringt och lagt undan ett par skor som jag ska köpa för kvällen. Jag kommer bli 15 cm längre - hur ball? Can't wait!

Nu ska jag måla tak, städa, tvätta, duscha, fixa, shoppa och vara hos Alex vid fem. Tonight gonna be a good night. Ni får se min outfit sen. PUSS!!


FRÅGAN ÄR OM MAN SKA KÖA?

Nu ska jag snart in till stan och möta Julia och Alexandra, ska på Halloweenfest imorgon nämligen. Men först kommer som lovat mina favoriter.









HAR ÄNTLIGEN BÖRJAT MED TAKET



Jag hade en jätteskum dröm förut. Jag drömde att jag vaknade och att klockan var 16.40 och jag var jätteglad för att jag trodde att jag blivit frisk när jag sovit så länge. Men så helt plötsligt blev klockan 15.40 och jag förstod att jag drömde, så då tänkte jag: Nej, nu får jag nog vakna och gå upp. Vilket jag gjorde. Jag kollade på klockan och den var 9.40. Lite skumt och läskigt att hon ljust var .40, hur som - jag är glad att jag inte sovit bort hela dagen, även om jag verkligen känner mig sjuk idag. Har börjat på mitt tak som ni ser, det känns verkligen roligt att göra det själv. Klappar mig själv på huvudet.

Vi hörs sen, tänkte visa mina Jimmy Choo för H&M favoriter.

FCUK

1) jag har haft en skitdag
2) jag saknar daniel
3) jag är sjuk
4) jag har mens

5) det finns inget bra på tv

men som jag sa innan, om man inte klagar så hålls det tråkiga inom ramar. jag vill göra så med allt. imorgon kommer jag antagligen inte orka jobba eftersom att jag är sjuk. kanske att jag då kan måla mitt tak. jag vill verkligen sova i mitt egna rum igen.

god I hate this day


...



Vad fan spelar det för roll om jag tänker på det? Berättar jag inte för någon - eller bara gör något åt det - kommer ju ingen förstå. Jag vill skrika allt jag känner, men vågar inte riskera. Jag är en (jävla) fegis. Så får man inte säga sa barnen på dagis. Nej, men man så får man tänka viskade jag.

Skärp dig nu Emelie.

BRUNETTE GOES BLONDE GOES DARK BRUNETTE


Megan Fox & Carolina Gynning

Nej, vet ni vad? Jag vill inte vara "blond" - eller ljushårig ska jag väl säga - för jag känner mig inte som mig själv. Jag tycker inte att jag är fin i det ärlig talat. Jag gav det en chans och även tid för mig att vänja mig, men det stämmer helt enkelt inte när jag ser mig själv i spegeln. I morgon ska jag ringa till Hårarkivet och be min frisör tona det mörkt igen. Jag vet inte riktigt hur mörkt, ska nog låta henne bestämma det. Tro nu inte att jag är så blåst att jag tror att jag kommer se ut som dessa pangbrudar när jag är klar, men jag kommer nog känna mig som dem jämfört med hur jag känner mig nu. Hur som. Snart är jag brunett och mitt sanna jag igen. Can't wait.

I helgen - när jag är ledig från jobb - ska jag greja mycket med mitt rum så att jag så snart som möjligt får flytta in och sluta sova mitt i vardagsrummet. Nytt rum, mörkt hår - bra förutsättningar för bättre vanor. Fan, jag vet att jag suger på att leva sunt och att jag alltid kör på den här "mitt nya liv"-skiten, men som man säger - det är mänskligt att fela. Om det nu inte varit så att jag avskyr frasen "Nu kör vi!" så hade jag säkerligen slängt ur mig det nu. Istället säger jag: DÅ VAR DET DAGS. Puss och god natt.

Vad tycker ni?

MY LADIES

 
Ladies, I love you very much!

Det är så sjukt viktigt att man har några pärlor i sitt liv. Erica och Julia har varit mina sen jag var tolv bast och genom åren har jag  fått många fler, men det är ingen som stått mig så nära så länge som dessa underbara brudar. De har alltid funnit där för mig och det finns verkligen inga andra som känner mig så bra. Jag tänkte hylla dem lite kort innan jag och mitt halsont drar täcket över huvudet och däckar. Babes, ni är bäst. Jag älskar er!


EN TVÄTTÄKTA SÖNDAG


I våras... buhu! jag saknar mitt mörka hår!

Så skönt att kunna ha en söndag i soffan - bara liggandes och titta på film - utan att ha dåligt samvete eftersom du faktiskt haft mycket att göra under veckan. Har saknat den söndags-vila känslan. Världanas krig, Sweet home Alabama och Män som hatar kvinnor. Den sistnämnda var verkligen helt sjukt vidrig. Nu sitter jag faktiskt framför msn för första gången på jag vet inte hur lång tid. Ett och ett halvt år kanske? Pratar ikapp mig lite med Patrik som jag gick i gymnasiet med känns skönt.

Puss på er!

SLEEPING BEAUTY


Hösten 2008

Jag kan inte sova, fattar inte vad mitt problem är. Erica och Julia ligger och snusar likt bebisar, medans jag sitter här och mumsar lite på godiset som blev över från igår. Jag har aldrig haft problem att sova innan, inte ens när jag var som mest stressad under förra vårterminen. Jag tror att det är Daniels fel. För helt ärligt så sover jag sjukt bra när han ligger alldeles intill. Det irriterar mig. Innan vi blev ett par sov jag aldrig riktigt bra bredvid någon annan - och nu har han gjort mig beroende. Jag behöver lite lovetime känner jag. Och den skitungen ska vara borta till nästa tisdag. Längtar!

MORRON!

Från ingenstans drogs jag in i världens jobb-vecka. Alla verkar vara sjuka och då behövs det självklart vikarier. Inte mig emot. Igår jobbade jag elva timmar i rad! Jag kom hem helt slut och däckade nästan vid matbordet när vi firade min mammas födelsedag. Idag ska jag jobba igen och sen ska vi i London-gänget käka middag och ha trevligt. Längtar.

Jag och Daniel  firade elva månader i onsdags och jag kände mig helt nykär när han stod i dörren. Varje gång vi ses blir verkligen speciell nu när man inte ses så ofta. Jag saknar honom!

Jag vet att bloggen är skittrist nu, men ha tålamod med mig - när jag åker till London kommer det bli fart och fläng och då kommer jag satsa på bloggen. Så hang in there. Kommer antagligen fixa en ny och planerar då videoinlägg och mycket mycket foton och så. Måste ju dokumentera vår resa!

Puss på er.

JAG SKA FLYTTA TILL LONDON!



Det är sant! Jag tycker själv att det låter nästan otroligt när jag själv hör det, but it's true. Jag tycker personligen att det är väldigt viktigt att under sin ungdom hinna "se världen", upptäcka vem man är när ingen runt omkring känner en sen år tillbaka, uppleva andra kulturer, ja - att bli vuxen helt enkelt... och snart är det alltså min tur! Jag och två av mina närmsta vänner sedan vi var tolv år gamla ska alla packa vår väska och flyga till London i januari. Vi planerar alla att arbeta som au-pair(er) under ett halvårs tid. Jag är verkligen övertaggad och det är minst sagt mina vänner också. Tänk er att faktiskt BO där. Att gå ut och dricka öl på en riktig engelsk pub, att lära känna en hel familj och ta hand om deras små glin, prata engelska med alla överallt eller att bara kunna sticka ner till Oxford street och shoppa lite!! Jag är verkligen överlycklig över vårt beslut och längtar sååå mycket! Tjejer, inser ni att vi är där om några månader? Vi tre i London i ett halvår. Allt vi kommer uppleva, alla minnen?! Nej, nu får jag lunga mig innan jag spricker.

Vad tycker ni? Låter det som en bra ide? Tell me!

IDAG ÄR JAG GLAD

Nej, men det här känns så bra, så jag tycker att vi kör igång direkt!

Och så var man vikarie. :) Jag har jobbat hela dagen och ska göra det imorgon också, känns verkligen jättebra. Nu ska jag iväg och dansa, har längtat hela dagen... men jag är lite rädd för min sträckning. Får hoppas på att min nya Aloe Vero heat lotion funkar bra.

OM JAG VARIT FEM ÅR YNGRE HADE RUBRIKEN HÄR VARIT "EGO GIRL", NU BLIR DET ISTÄLLET EN MASSA SKITSNACK. ;)

Idag har jag slipat lite till, lackat lite till, maskerat alla kanter. Mamma ska köpa takfärg imorgon. Nu är jag lite uttråkad. Om en halvtimma ska jag in till stan och träffa Julia och sen ska vi på Max match. Imorgon ska jag nog berätta om vad som händer till våren tror jag. Har hållt på det länge nog nu... :). Tills dess bjuder jag på lite emelie-hade-tråkigt-så-hon-underhöll-sig-kort. Puss och kram!










"KÖPES"



Jag vill ha en provdocka. Modell Diana A. Någon som kan hjälpa mig? Någon som vet något? Hjälp.

JAG ORKAR INTE GÖRA DET BÄTTRE...

Dagens syssla: Jag och mamma bestämde att vi (jag) ska måla mitt tak vitt - så jag har tvättat det och börjat lacka på kvistarna. Har även slipat väggar och tränat och ätit gooooooooooooooooooooott.
Dagens middag: Brynt kyckling filé med ädelost+creme fraise-röra in i ungnen högt upp. Under i en form: skivade, skalade päron och delade rödbetor. Till det: ännu mer ädelost+creme fraise-röra. Helt sjukt gott. Jag vill äta det imorgon. Och hela nästa vecka. Låter euk. Men mmmmmmmmmmmmmm!
Dagens roliga: Vi har äntligen fått musiken till cheer-programmet och det kommer bli grymt!

SAKNAR MITT MÖRKA HÅR LITE FAKTISKT...




TREVLIG KVÄLL!

Whaa! Helt plötsligt försvann all tid. Jag råkade ta ett gammalt nagellack som verkligen inte ville stelna - satt seriöst i 40 minuter och väntade. Sen kom jag emot något och tre naglar skavdes bort. Fi**a. Hur som, nu blir'e party!


TID, TID, TID




Jag och Erica lekte i löven igår när vi tog vår promenad...

Precis hemkommen från Erica. Ikväll ska jag festa med Julia och hennes kompisar, det kommer bli skitkul. Jag skulle börja slipa mina väggar idag, men så kom jag på att jag aldrig kommer kunna få ut min säng ur dörren ensam och att jag dessutom inte vill ha vägg-bös över mina kläder nu när jag ska ut. Får helt enkelt fixa det imorgon! Detta beslut gjorde att jag fick en massa dit över, så idag tänker jag måla naglarna, fixa håret, ta på lite bus och annat skoj så att jag känner mig supersnygg ikväll :). Jag älskar verkligen att festa med Julia. Hur som. Nu ska jag hoppa in i duschen.

ALMOST DONE


Idag saknar jag Daniel och kikar därför på den här bilden så fort jag får tid. Älskar dig, älskling.

Det är sjukt vad mycket grejer man har på sitt rum! Nu är det iaf bara sängen kvar så jag ska dammsuga mitt ekande rum strax - känns skönt. Innan jag åker till Erica måste jag upp till återvinningsstationen och slänga allt skit jag rensat ut dessutom. Men seeen ska jag och Icapica ta oss en lång promenad i det fina vädret, det är verkligen helt otroligt fint ute! Om ni är inne tycker jag verkligen att ni borde gå ut :). Puss och kram!

Jag känner mig förövrigt vuxen idag. Skum känsla. Puss!

PEPPARMYNTATÉ





Nu har jag varit iväg på ett möte om ett vikariat på en förskola, ska på intervjun nästa vecka och det känns riktigt roligt! Idag är jag klädd i min mammas gamla kjol - använder den som klänning - converse, bikerjacka och min nya stora hurrburr-halsduk. Sjukt nog svettades jag som en liten gris när jag var ute och gick :). Nu är jag hemma igen och tänkte fixa en kopp te innan jag forsätter med mitt rum. Ikväll ska jag till Erica och umgås lite, men vi hörs innan jag tar bussen. Pusspuss!

HURRBURR



Nu är hösten här på riktigt med sina fantastiska höstdagar och iskalla temperaturer. Jag fryser väldigt lätt - kan bero på att jag alltid har för lite kläder på mig - och känner därför att dessa oversize halsdukar från Giles passar mig som handsken. Jag inhandlade därför en (dock inte fullt så stor) idag från Zara i ljusgrå ton. Lila, som den till höger, eller andra "glada färger" tycker inte jag passar in på hösten. Nä - det ska vara orange, grön, svart, grå, röd, lejongul m.m.. Då känner jag mig mysig och nöjd.

Nu ska jag ha telefondejt med min älskade Daniel, så puss på er!

ALEXANDER MCQUEEN


Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dessa lårhögaklackskor, de känns lite väl tycker jag, på de flesta sätt. Lite porrigt, speciellt när de är i skinn. Och den här varianter ser ju ut som ett ben på en skinndocka typ. Anna, ser du nu vad jag menar? :) Låga däremot, i mocka eller bara i mindre porrigt skinn däremot tycker jag kan vara riktigt snyggt på vissa. Hur som. Pusspuss!

NU ÄR DET DAGS FÖR FIKA





Städa i mina garderober
Slängt en massa skit
Flytta ut möbler
Betala *** (WAAAAAAAAAAAAAH) caaaan't believe it!
Duscha

TISDAGSKVÄLL



Nu har jag kommit hem från träningen och ätit middag, har tänkt spendera kvällen med nya ELLE och en kopp örtte. När vi dansade lyckades jag dra upp min gamla sträckning på baksida lår och göra illa min axel. Vet inte alls hur det gick till? Mitt rum ser för övrigt katastrofalt ut, det ligger saker överallt - måste fixa detta imorgon innan jag ska fika med Erica och Julia. Jag måste också hämta ett papper, fixa med banken, betala ***, flytta ut möbler från rummet, städa, duscha, leta upp en snygg färg till mina väggar, prata med västtrafik m.m.. Tror ni att jag kommer hinna? För det gör inte jag. PUSS

Vi kör föresten en Dagens Ris idag:
Till världens värsta busschaufför! Imorgon ska jag minsann gör livet surt för dig din dryge jävel. Jag förstår mig inte på vissa typer som kör buss alltså. Resenärerna är era kunder ffs - eller ni kanske hellre hade kört er buss utan kunder? Så hade ni sluppit göra er besväret att stanna eller öppna dörren eller LÄRA ER HUR DE NYA 100-KORTEN FUNGERAR!? Jävla idiot säger jag bara.

Ursäkta min ilska. Om ni varit med hade ni förstått.

MAKE SOME ROOM


Jag ber om ursäkt för blogghistoriens tråkigaste kort...

Nu har jag monterat ner en bokhylla (som jag nämnde innan) och min spegel. Det känns redan tomt i rummet. Nu ska jag börja lägga ner saker i papperspåsar som inte får vara i rummet när jag målar och dessutom slänga allt jag tröttnat på. Min favoritsyssla ;), om Erica hade varit här nu hade hon nog  blivit tokig. "Men den fula gamla trasiga saken kan du väl inte slänga?!" Haha! Det kryper i fingrarna på mig. Hörs inom kort. PUSS

PROJEKT: FÖRÄNDRING

Jag kände att det var dags nu. "En kvinna som färgat sitt hår står inför en stor förändring i livet" sa de i Livet Före Coco Chanel. Jag har visserligen inte klippt så mycket - men jag har färgat - så det får bli ett uppdaterat ordspråk. "En kvinna som färgar sitt hår...". Jag kände att jag igår - eller egentligen imorse - accepterade allt nytt ordentligt och idag känner jag mig helt överlycklig på grund av det. Jag känner mig nästan lite annorlunda. Älskling smsade imorse: "Det snöar!". Och när min syn på det som händer just nu och himlen förändras på samma dag är det en stor indikation på att det även dags för mitt rum. En stor passion jag har.

Mer update inom kort. För intresserade så säljer jag en bokhylla "Artist" från IKEA på Blocket. :) PUSS

UNDER TIDEN JAG VAR IVÄG...





...kände jag mig mer hemma än på länge. Distans är en utmaning, men "alla stora förhållanden måste kunna överleva en distansperiod", annars är de inte tillräckligt starka säger min mammi, så det är bara att stå i. ;) Och dessutom är Göteborg-Jönköping bara början med tanke på vad som kommer i vår... Jag känner mig rädd för hur svårt det kommer bli, men samtidigt helt säker på att vi kommer klara det - det finns inga andra planer i mitt huvud i alla fall. 2010, 2010, 2010 - jag är SUPERPIRRIG och kan snart inte hålla mig längre. Nu är det sängen som gäller, tänkte läsa ut Vingklippt ängel av Berny Pålsson så att jag kan fortsätta med mina andra böcker jag planerat läsa. Imorgon inviger jag dessutom ett nytt projekt(!), men mer om det imorgon! PUSS!

EN BRA DAG


And my butt ;) (med målarfläckar på)

Min mamma rensade ut sin garderobe och äntligen har jag fått ett par jeans som ser ut som "boyfriendjeans". Ni förstår det är inte lätt när man har en pojkvän med världens sötaste lilla stjärt. Haha, jag är bäst på att rimma! Idag har jag haft en underbart härlig dag. Jag tror att det är för att detta är första dagen på länge som jag inte haft ont i magen. Har ätit små portioner var tredje timma, vääääldigt låååångsamt, och har mått superbra! Humöret hänger verkligen på magen. Träningen idag var också ovanligt rolig och lättsam, även om vi körde vanligt med styrkan. PUSS PÅ ER och hoppas att ni alla haft en lika bra dag!

LINDEX BÄSTA



Lindex har i höst börjat satsa på high fashion, vilket jag tycker jag superkul! Tidigare har de ju haft sina pärlor, men nu har de måånga. Förutom den Chanel inspirerade dräktjackan (som enligt mig är perfekt) hittade jag dessa favoriter på deras hemsida. Upptäckte dessutom att de driver in pengar till Rosa Bandet genom en kollektion designad av Emma Viklund. Spännande, spännande. Imorgon ska jag minsann ta mig en tripp dit!


MISS PRODUCTIVE


Skjorta: papis gamla

Idag är jag nästan lite stolt över mig själv, har varit vääldigt produktiv tycker jag. Gick upp 05.20 och vandrade snabbt iväg till jobbet. Börjar nästan omänskligt tidigt när man plockar varor, men så fort man kommer ut i den kalla höst-(även om jag egentligen inte vill erkänna det)-luften piggnar man till direkt. Sen har jag gjort en Veckans lista och ringt x antar samtal och fixat inför den kommande våren. Så fort alla papper är klara kommer jag berätta vad jag kommer göra. Ikväll har även jag och pappa övningskört för andra gången i mitt liv och det gick riktigt bra tycker jag. Papi var också stolt. :).

Har även bestämt att jag och mamma ska på Aloe Vera-party (HAHA!) hos min faster på onsdag, det kommer nog bli riktigt roligt tror jag. Nu ska jag fortsätta städa i min garderobe, Svenska Hollywoodfruar är såklart på i bakgrunden. PUSS!

BORED WITH BOURNE



Jag blev lite rädd när dessa frågor kom fram. Jag ser verkligen inget annat än bebisar överallt. Förra veckan glömde jag hälsa på min kund som kom till kassan utan gjorde iställer bara ifrån mig "åååååååååh to töööt (översättning: söt) du va..." och i fredags hjälpte jag faktiskt en kvinna på bussen vars lille pojke spytt.


Men sedan stillades min oro när resultatet kom fram, puh.

Träningen förut var en pina, mina muskler är verkligen HELT SLUT! Jag måste sett ut som världens mes, men till mitt försvar tror jag att jag är lite sjuk och dessutom har min mage varit ovanligt elak mot mig i helgen. Nu ligger jag är och suktar efter popcorn... värt det? Antagligen inte. Nu blir det sista Bourne filmen. Puss!

BAKISDAGAR


Sticky förra torsdagen

Jag är trött och har så ont i magen. Två dagars festande och en bakis-kladdkaka fungerar tydligen inte. Jag förbarmar mig över detta! Idag saknar jag baby. Fem dagar kvar innan jag åter beger mig till Jönköping. Buhu, det är för lång tid. Fast det är dags att vänja mig nu. 2010 närmar sig med stormsteg. En liten ledtråd där. :) Nu ska jag fylla i blanketter. Puss


FIRA ERICA PÅ LA GONDOLA



Nu är det äntligen dags för något roligt igen! Idag ska ett gäng fira världens bästa Erica för att hon fyllt 19 hela år. Vi ska till  La Gondola och sen vidare ut. Jag är väldigt taggad nu, för det är PARTY. Idag sitter ett nytt linne på från H&M. Det är egentligen ett nattlinne, men jag tycker att det är lite foxy. Daniels klocka sitter såklart på. Nu ska vi fira min lilla flicka! PUSS!

SAKNADE KUSIN

Idag har jag varit på begravning. Mitt livs tredje. Det är fruktansvärt hemskt och sorgligt varje gång. Speciellt när min älskade morfar gick bort. Men det här var något annat. 27 år. Det är fan inte rättvist. Inte hedrande för den tid som gavs. Bara jävligt sorgligt och ofattbart. All beklagan för sorgen och värme till er som är kvar.


LIVET FÖRE COCO CHANEL


Ida med en lagom stor Coca Cola? Haha!

Dessa dagar jag jag verkligen FULLT UPP. Jag hinner inte ens med detta. Skit också. Hur som hellst. Bio med Ida igår. Lovely. Sticky ikväll. Jobb nu. Hörs imorgon! Puss och god morgon!

RSS 2.0