EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD


Här är klänningen! och mitt hjärta






En del av vår klass


Erica och jag


Noor som hade en underbar klänning och jag


<3


Baby och Babe


Frida och Erik


Lite vals i solnedgången<3

BALDAGEN

Japp, idag är det dags. Idag ska jag frixa smink och hår och allt annat. HAR NI SETT VÄDRET?! Justdet! Waah. Vi hörs i morgon! Smackapoff.


FRAMTIDEN



Om en och en halv vecka tar jag studenten. För mig är det då livet börjar och jag kan inte längta mer än jag redan gör! I sommar planerar jag att resa med min pojkvän, bland annat till Hultsfredsfestivalen dit även några fler vänner ska, men också Kroatien. Framför allt ska jag vila mig och njuta fullt ut av att vara klar med gymnasiet. Jag jobbar i en mataffär och där har jag både sommarjobb och jobb för i höst och ett tag till, för jag tänker inte börja studera direkt till hösten. No way. Dock planerar jag att gå en sykurs eller liknande, för jag vill verkligen lära mig att sy på riktigt. Min plan just nu är att plugga vidare inom textil och design nästa år, så därför känner jag att en grundkurs inom ämnet hade passat perfekt. Dessutom har jag möjligtvis ett projekt som jag ska syssla med, men ingenting är i närheten av säkert än, dock kommer jag som det ser ut i nuläget att syssla en del med det. Jag kan inte säga mer än att det handlar om mode. =) Daniel kommer studera i en annan stad och det är därför viktigt att jag skaffar körkort så snart jag kan så att jag kan köra till honom då saknaden blir för stor. De senaste dagarna har jag tänkt mycket på att göra en resa helt ensam och det kommer bli ett av mina mål för det närmaste året. För mig handlar det inte om att flytta till ett annat land, eller att bo själv, utan mer om en veckas resa som jag ska ägna endast åt reflektion över vem jag är och vad jag vill ha ut av livet. Givetvis vill jag också fortsätta med dansen. Mer vet jag inte...

SOLARIUM




Tröja - Beyond Retro, Linne - Milano, Skärp - Sisters, Jeansshorts - Levi's Strauss & Co

Som ni ser i bakgrunden har jag varit och solat nu på morgonen, två omgångar bara för att få extra mycket färg till balen IMORGON! Jag är så otroligt taggad, alla går runt i sina fina klänningar och smokings och ser allmänt vackra ut och jag ska försöka hänga med när Daniel ska föra mig i vals på min 12 cm klackar (jag kan verkligen inte förstå hur jag förväntas veta var han vill föra mig).

Ikväll tänkte jag ta lite tid åt att berätta vad jag planerar att göra i framtiden, så då hörs vi nästa gång för nu måste jag sätta fart, för idag ska jag maila in typ sex uppsatser till min lärare ;p. Smackapoff! (för er som inte har en aning om vad jag menar med det, så är det ljudet som uppstår vid en puss ;) )

GE MIG; STORA RINGAR


Bild: EmsEgde.blogg.se, knighttcat.com

O, så snyggt. Hade det inte varit döläckert med en ring som satt ihop med ett armband? Ett tips till er presentgivare, kanske? ;) Gärna i svart-mörksilver som här ovan. Raaarw!

JAG VILL BARA DANSA I MIN VITA KLÄNNING



Jag är så trött på hur exakt våra liv är strukturerade. Jag vill kunna försvinna bort till nån ö och bara sysselsätta mig med det jag tycker om. Jag vill simma, springa, laga mat, lära mig att sy riktigt bra, läsa böcker som får mig att fundera i flera dar efter att jag läst klart dem, gå på fester med de människor jag trivs bäst med, blabla blabla. Alla säger "kämpa nu det sista!", men det känns som om jag redan har gett mitt sista. Jag har väntat på den vilan jag ska få njuta av det kommande året i 5 terminer. Det känns verkligen så. Varje termin som har gått har fyllts av något väldigt, väldigt stort och tugnt. Sådana händelser som jag kommer ha i baktanke under en otroligt lång tid. Nu vill jag bara vila!

Jag skrev ner det här för jag hoppas att jag på det sättet kan lägga ifrån mig dessa känslor för ida, plugga tills jag spyr, och sen fånga upp dem igen när jag är klar. Om ni tror att ni kan sprida lite motivation, så gör gärna ett försök.

ALEXANDER WANG RTW SPRING 09



Älskling, jag har hittat en skitball designer! sa Daniel till mig idag, så därför gjorde jag detta kollage delvis till honom. Hoppas att ni får någon njutning av det, själv reagerade jag över att den stickade tröjan längst till vänster är väldigt lik en tröja på BikBok. Kul. Nu ska jag sova. Puss!

ÉQUIPEMENT D'AUJOURD'HUI




Högklackade snörskor - Din sko, Egengjorda cykelbyxor av gamla strumpbyxor,
Svart klänning - Monki, Kavaj - Vila, Skärp - mammas gamla, Hatt - Budapest

HAR SOVIT SOM EN BEBIS I MIN ÄLSKLINGS FAMN<3



Idag är jag ledig! Jag tackar mitt schema för det. Denna dagen ska tillägnas allt det som jag inte hunnit på flera veckor. Jag ska äntligen städa mitt rum, luncha med mina tjejkompisar, skriva, ta en springtur, hämta min balklänning och skissa för min studentklänning som jag planerar att sy själv. Mörklila tror jag... det blir nog bra.

Idag ska jag ha min hatt, vädret är ju perfekt för det! Vad ska ni ha för er idag? Vi hörs i eftermiddag, smackapoff!

A LONG DAY



Nu kom jag äntligen hem! I morse hade jag mitt sista kemiprov och lyckligtvis kändes det riktigt bra. Dessutom har min underbart snälla svenska lärare sjutit upp en dead-line till  på torsdag, vilket gör att jag idag kan ligga i soffan med Daniel som nu kommit hem. Vi ska se på film och äta lite godis, fyfy, men mmmm så gott. Efter skolan hade jag cheerdance träning och sen har jag varit på körkonsert i kulturhuset.

Jag var nästan rädd för att gå upp imorse dåå jag fruktade att det här dagen bara skulle skita sig, men nu mår jag riktigt bra. "Vad harmonisk du ser ut, Emelie" sa min mamma och det är så jag känner mig också. Resten av kvällen ska jag spendera med världens bästa! Ha en trevlig kväll! Smackapoff från mig!

Maria - det kommer ordna sig, sluta inte kämpa förrän du är där du vill vara. Puss

SOV SÖTT


TJUVTITT





Till min stora besvikelse var inte klänningen helt klar, den behövde minimeras lite, så jag får hämta den på tisdag istället. Men jag tog lite kort på den för att jag skulle kunna visa er och göra er lite nyfikna på hur resten ser ut =), jag vill inte vara självgod, men det är en av de finaste klänningarna jag sett i mitt liv. Precis så som jag vill ha den! Min sömmerska, som jag fick tag på endast genom bra kontakter (eftersom hon jobbar privat), är jag oerhört tacksam för, så tack till dig, Anna!

Jag måste hälsa mina nya läsare välkommna! De senaste dagarna har det nämnligen varit ovanligt många besökare, vilket jag bara tycker är jätteroligt, så jag hoppas verkligen att det här passar er i smaken. (Jag tror minsann att Albin har en hel del med det att göra =)) Om ni hoppas på uppdateringar om cyklingen så kan jag lova er att jag ska hålla er så uppdaterade jag kan. I nuläget har "5 meter per medlem" 75,081 medlemmar, lilla Albin får nog cykla längre än han räknat med.

Smackapoff<3


KATE MOSS; HIGH SUMMER 09

 

Det har varit lite skriverier om huruvuda Kate Moss senaste kollektion för Top Shop är för naken, alltså inte kläderna, men marknadsföringen. Själv tycker jag att anonserna är skitsnygga, mer naket har  man ju sett. Jag hittade tre klänningar som jag tyckte var riktigt fina, vilket förvånade mig lite eftersom jag hitills inte fastnat för mer än ett par plagg från tidigare kollektioner. Anyway, nu ska jag iväg med min mamma - för det är äntligen dags att hämta klänningen!!


GARANCE DORÉ IN ENGLISH, PLEASE


http://www.garancedore.fr/en/

O, nu har jag precis vaknat och är alldeles pirrig för att vi ska hämta balklänningen idag! Ikväll tänkte jag lägga ut ett litet tjuvtitt på den för er. Vi vet ju alla att min kväll kommer spenderas pö om pö pluggandes och dansandes runt runt runt runt runt (...) i min nya klänning!

Jag har föresten en god nyhet till alla läsare där ute! Tjejen har äntligen tagit sitt förnuft till fånga och anlitat Tim Sullivan som nu översätter henns inlägg till engelska! Så nu slipper jag sitta här och troggla med BabelFish för att förstå vad hon skriver, det gjorde jag sällan ändå och gav alltid upp efter halva texten, vilket irriterade mig, borde inte franska steg 4 ha gett mig lite att gå på?  Nu slipper jag i alla fall det och kan njuta av en fransyska som vet vad hon pratar om. Smackapoff!

ZARA & SNÖ





Dessa är skorna och armbanden jag fick av min kära mamma idag, jag ville tuffa till min baloutfit lite, kände att det behövdes en kontrast till min klänning som är väldigt romantisk och svävande. Jag längtar tills imorgon då jag får prova allt ihop! Julia har varit här nu, hon åkte precis hem, men bil nu då såklart. Hon körde så säkert, precis som om hon haft körkort hur länge som hellst, väldigt imponerande tycker jag. Min älskling har kommit till Sverige nu igen så ikväll ska jag minsann få höra hans röst... och med det i vetskap pirrar det lite i min mage. Hoppas att ni har en trevlig kväll! Smackapoff!

LET'S HAVE SOME FUN, THIS BEAT IS SICK



Jag och mamma har fixat inför balen idag... vi har köpt skor och lite annat som ska vara till. Imorgon ska jag hämta min klänning, o... den är så fiin! Resten av dagen och hela dagen imorgon (nästan) ska jag plugga. Stryp mig långsamt. Jag önskar att jag hade min älskling här och att vi hade kunnat ligga i en stor säng med tusen vita täcken i och bara andas. Snart... smackapoff.


5 METER PER MEDLEM



Min galet sköna klasskompis Albin Stööp, 19 år, har startade förra veckan en Facebookgrupp som heter 5 meter per medlem"Jag cyklar 5 meter per medlem i denna grupp. Den 15 juli kommer jag cykla från Göteborg och nedåt i världen så långt som medlemmarna räcker. Detta är för att uppmana folk att cykla istället för att åka bil, eller i alla fall ta cykeln oftare!" Just nu har gruppen 43,218 medlemmar, men det ökar hela tiden. Två till av mina klasskompisar (Fredrik Bjersing och Patrik Sievers) har lovat att cykla med om resan sträcker sig längre än till Berlin, något som jag starkt hoppas på. Tidningarna har redan börjat snappa upp historien om vår mijlömedvetne vän, på måndag går det att läsa om honom i Metro och i onsdags publicerades en artikel i Göteborgs Posten. Jag uppmanar alla att bli medlemmar!

- Artikel i GP 20 maj: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=496417
- Hemsidan: http://www.fairity.se/5meter


I LOVE YOU, GROUPIE


NATURLIG SKÖNHET


Marilyn Monroe

Jag fastnar sällan för fotografier som jag gjorde för detta. Det finns en sådan tvåsidighet i den. Först tyckte jag att kortet skrek frihet, men när jag suttit och tittat närmare på det känns hon väldigt isolerad, utstirrad. Och fruktansvärt vacker. Paradoxalt.

JULIA HAR TAGIT KÖRKORT



Nu måste man alltså börja se sig för extra mycket i körfältet, min galna vän Julia har nämligen tagit körkort och kan numer ses flyga fram på vägarna. Jag är så stolt. Nu har två av mina bästa vänner tagit körkort, borde kanske sätta igång snart? Hm.... det får bli efter allt annat som måste göras. I sommar/höst kanske? Ikväll ska jag på Daniels klasskonsert. Det blir nice, har en del att göra innan, så puss puss på er och grattis igen Julia!

SE UPP I CYKELBANAN!



Mitt nästa inköp förutom balskor och balväska ska banne mig bli ett par cykelbyxor! Jag har, ärlig talat, velat ha ett par i flera år men inte riktigt vågat i rädsla för att se ut som en knäppgök. Kanske att jag kommer göra det nu med, men det är i alla fall värt ett försök. Jag tror att jag ska matcha dem med en vit kort klänning... back to (home)work.

PERSONLIGT



Igår drunkade jag för en stund i min ångest. Jag bara stannade upp i det jag gjorde och kände att mina muskler inte längre orkade arbeta. Så jag låg ner och kände hur allt rann från mina ögon och blötte ner kudden jag låg på. Allt jag varit ledsen över de senste åren vällde upp och verkade inte sluta. Jag grät för all den press jag känner från skolan, förde vänner som slutade bry sig, för en släkting som gick bort, för de som blev kvar, för att jag fortfarande är bitter för det som passerat, för att jag inte har en aning om vad jag vill göra sen, för en vän som förlorade sitt barn, för en annan vän som inte är så lycklig som hon förtjänar och för rädslan att mitt liv kommer vara fyllt av deprimerande stunder. Mest grät jag över min morfar och den han lämnat kvar. När allt det här är över, när skolan är slut och innan jag ska börja jobba tänker jag be om att inte bli störd, stänga av mobilen, dra ut alla kontakter i mitt rum och dra ner persiennerna. Sen tänker jag sova. Sova och vila och tänka och andas och känna mig fri. Och jag kommer inte gå ut därifrån förrän jag känner mig helt fri från det som vilar över mitt hjärta just nu. Kanske att jag låter Daniel ligga där bredvid och tårka ångesten från mina kinder.


JAG SKRIKER UT: MORFAR!

Hope there's someone
Who'll take care of me
When I die, will I go

Hope there's someone
Who'll set my heart free
Nice to hold when I'm tired


Anthony And The Johnssons - Hope There's Someone

GBG-VARVET 30 ÅR!


Ett urval av pappas medaljlåda

I dag är det dags för det 30de Göteborgsvarvet och min pappa ska springa sitt 25te, så självklart kommer jag stå där och heja på. Min kära mor skulle ha sprungit sitt 20de, men hon har skadat sig så hon får vänta till nästa år tyvärr. Jag är så stolt över mina sportiga föräldrar! Erica och jag har en liten tradition att vi hittar på hejaramsor som vi skriker ut gång på gång och det är lika galet roligt varje år. Jag fick tänka lite, men jag kom på en ramsa som jag och Erica skrek ut för typ fyra år sedan:

Bara 4 K M kvar,
kämpa som en riktig karl!
Om du nu då kvinna är,
kämpa så att mannen svär!


Det roligaste var att när vi sjungt på denna i typ en halvtimma så skrek en man som sprang förbi oss högt: "ÄR NI INTE KLOKA?! VILL NI TA DÖD PÅ OSS?! DET ÄR JU BARA EN OCH EN HALV KVAR!" Jag tror seriöst inte att jag och Erica har skrattat så mycket någonsin. Haha. Jag ser fram emot idag!!

Nu ska jag plugga lite kemi, har prov på tisdag och I'm syked... njäääääääää. Smackapoff!

PARTY? NOT FOR ME!


Frida & Jag

Idag har jag och mamma varit hos min sömmerska och fixat lite med balklänningen. Den kommer bli så sagolikt gorgeous att jag smäller av! Har också lagat VÄRLDENS godaste soppa. =) Det ni.

Ikväll har jag väldigt, väldigt ont i min mage så nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på Across The Universe. Jag önskar så att jag hade mindre skolarbeten att göra så jag kunde vara uppe och dansa hela nätterna. Smackapoff!

LOST AND FOUND



Jag fyndade precis ett halsband i mitt egna smyckesskrin! Detta har jag aldrig använt trots att jag har haft det sen i lågstadiet då jag fick det av allra första pojkvän, haha, då tyckte jag dock att det var för tantigt. Men tack i efterskott! Även denna dagen tillägnas studier. Fy tusan va trött jag är på skolan. Konstigt nog börjar jag tycka att fåglar verkar intressanta. Herre, jag håller på att bli tokig!

I CAN SEE YOUR HALO



http://www.youtube.com/watch?v=qZ0FhVZce2o


Älskling, den här låten måste handla om dig, för inga ord jag tidigare hört någon sjunga kan beskriva dig bättre än vad dessa gör. Minns du vad jag sa till dig i helgen? Så lyssna och ta till dig varje ord som om jag skrivit dem. Jag älskar dig.

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again


JAG I HÄRRYDAPOSTEN



Gissa om jag blev glad imorse när mamma kom instuntsandes på mitt rum och tjöt: Emelie! Vakna! Kolla här vem som är med i tidningen..! Snacka om att jag kvicknade till snabbt trots att klockan var halv sju. Hihi, jag blev riktigt överraskad och glad. Urklippet kommer definitivt att hänga på min vägg i framtiden, som en liten mobil egokick. SMACKAPOFF!






PLUGG MED FOKUS PÅ BÄTTRE TIDER



Jag kan verkligen inte förstå hur mycket det finns att plugga hela tiden! Jag ser knappt ljuset i tunneln, för efter varje inlämning, prov eller redovisning så finns det alltid något annat som man måste göra för att det snart ska in eller för att det redan är försenat. Nu är klockan två på natten och jag har fortfarande en hel del kvar att göra. Jag har verkligen aldrig längtat så mycket efter en dag i hela mitt liv. Efter de här veckorna ska jag nämligen inte plugga på typ ett år. Himmellikt som min Daniel säger. Jag vill att de dagar då man ligger ute i solen med vännerna och planerar småresor på dagarna för att sedan kunna sitta ute hela nätterna och prata om allt mellan himmel och jord med den man älskar eller dra runt på Avenyn och se solen gå upp över Donken ska vara här! Nu finns det knappt någon återvändo på mitt dagdrömmande, men jag måste... jag får helt enkelt plugga med fokus på bättre tider. Adjö och Godnatt. Fast jag hoppas verkligen att alla andra redan sover sött i sina sängar. Vi hörs imorgon!

P.S.
Idag meddelades mitt hjärta att han har blivit antagen på den högskola han sökt in på och jag har aldrig varit så glad för någon annan i hela mitt liv! GRATTIS älskling, jag är så stolt över dig att jag spricker! Ett år på distans kommer bli en baggis;
There ain't no mountain high enough
Ain't no valley low enough
Ain't no river wide enough
To keep me from getting to you
D.S.

NORDENS ARK



Idag har jag varit på en liten utflykt med min kurs Biologi Breddning till Nordens Ark, en park där de bland annat föder upp utrotningshotade djur. Det första vi fick se var tigern, helt magnifik! Jag var hänförd skulle kunnat stått där och tittat på den under hela dagen medans alla andra gick runt och kikade på resten av arterna. Tyvärr stod jag inte kvar, men jag hittade snabt andra djur att fascineras av. Här nedan kommer några:















KLIMATVÄNLIG MODEVISNING PÅ HULEBÄCK


Rebecca, Ida & Carolina


Jag

SKITUNGAR, ENGAGERA ER I NÅGOT VIKTIGT!


Milstenen innan Valborgshelgen

Jag blev så himla ledsen idag när jag fick se att någon skitunge hade klottrat på en milsten som står en bit bort ifrån där jag bor. Det är ett gammalt stenmonument som har funnits i vårt samhälle väldigt mycket längre än det bott människor här. Den sattes upp mellan 1600- och 1700-talet och fungerade då som ett vägmärke för att bland annat visa vägen till närmaste värdshus. Trots att dessa otroligt irreterande småglin beskostar staten mijlader kronor varje år har jag hittills inte brytt mig överdrivet mycket om dem, men idag blev jag riktigt arg. Hur dum får man vara liksom? Jag stör mig så mycket på det att jag drog till men en rubrik från årets häfte för det nationella provet i Svenska B. Någon annan än jag som känner för att ta en sprayburk och måla de som gjort det?


TAKE A TURN ON THE CATWALK



Idag har jag hjälpt min kära vän Ida med hennes modevisning. Så jag och sju supertrevliga tjejer var "uppstyleade" och så modelliga vi bara kunde. Det var väldigt nervöst, men det kändes ganska bra att gå där och ha alla blickar på sig ;). Bilder kommer ikväll, för nu måste jag verkligen plugga, plugga och plugga.

Ida - du var grym! <3

APROPÅ SVININFLUENSAN



Gissa vad vi fick som lunch i veckan i skolan om inte Mexikans fläsksoppa?! Jag tror ärligt talat att det aldrig har serverats tidigare och så börjar de nu! Haaha. Visserligen kommer ju inte köttet från Mexiko, men jag lär ju inte varit den enda som lyfte på ögonbrynen den dagen. En liten anekdot bara. =) PUSS!!

CHICY SHOP


Bilder: http://www.chicy.se/shop/

Mini (http://carolinelundh.se/) tipsade för några dar sedan om den här hemsidan. De har så himla fina chiffongplagg! Jag är liksom besatt av chiffong nu, eftersom att min balklänning är i det materialet och jag vill inget annat än att bära den heeela tiden. Tyvärr är den inte 100% klar än, så jag kan inte göra det, därför substituerar jag med att kika på dessa plagg istället.

Gårdagens prov var hemskt! Jag vill verkligen aldrig mer behöva plugga fysik, men om jag inte klarade det här provet kommer jag antagligen få göra det igen i sommar, fy tusan va segt. Jag kommer liksom aldrig bli något innom fysikaliska ämnen! Och dessutom suger jag på det.

Nu ska jag åka till skolan och plugga med Noor (GRATTIS PÅ 19ÅRSDAGEN HJÄRTAT). Smackapoff!

KURSPROV I FYSIK B


Fy fan, vi hörs om jag överlever morgondagen!

ÖNSKELISTA


iPod Classic


Min favoritparfym: Diesel - Fuel for life


Pengar att lägga på bla. en resa till Kroatien i sommar med Daniel


En klädställning att ha på mitt rum

MINTY GREEN



Jag har fortfarande inte hittat någon mintgrön klänning/blus. Ångrar att jag inte köpte den ovan från H&M, som är så himla fin! Men nu har jag ingen mer tid för roligheter, utan nu måste jag tillbaka till fysiken! Har ni något trevligare för er än jag så dela gärna med er! Smackapoff!

10 JUNI



Fy fan vad jag längtar efter min student!! Mössan ligger på en hylla i min bokhylla och lockar mig till att ha på mig den så fort jag får tillfälle till det. Jag får världens lyckorus varje gång jag dansar runt i den här hemma och bara längtar, längtar och längtar. Den 10 juni kommer jag, tillsammans med hela min årskurs, vara de lyckligaste på jorden. Jag vill bara sjunga:

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDE-E-NTEEEEEN! FY FAN, VA VI ÄR BRA!

OH, MY GOD! IT'S SPRING!


Daniel<3

Jag har varit ganska oaktiv på bloggen i helgen och det beror på det underbara vädret som har varit. Då kan man ju inte sitta inne vid datorn inte! Nej, nej, våren infirades med frisbee, solning och födelsedagsgrill för Albin (nedan). Dagarna beskrivs bäst av bilder: (Smackapoff!)


Jag




Albin, Fredrik, Axel


Ida


Sandra, (Malcom), Noor, Frida, Erik, (Sophie)


Daniel<3

VALBORGSMÄSSOAFTON



Det här är världens tokigaste hund. Ser ni  hur galen han ser ut med tänderna som sticker fram? Haha. Valborgsmässoafton tillbringades med honom, hand hund-brud (som jag gosar med längre ner bland bilderna), deras husse Simon och min Daniel. Vi lagade mat och satt och snackade och drack vin, en väldigt mysig start på kvällen i en lägenhet mer underbar utsikt. Tack Simon!









När klockan närmade sig elva tog jag och Daniel bussen in till stan och mot Hard Rock. Där hälsade vi på alla vi kände, men efter nån timme kände vi att vårt partyhumör var redo för några avslutande timmar på Sticky Fingers, där D's vänner höll till. Så vi drog dit och kände oss genast hemma med öl och ooooh så mycket bättre musik. Avslutningen på kvällen blev väldigt minnesvärd och gjorde mitt valborg komplett. Hoppas att ni hade en lika trevlig kväll! Njut av bilderna ;D. Smackapoff!






RSS 2.0