FÖRSÖK TA ER IGENOM ALLT!

Hej på er! Jag sitter här nu och funderar på hur sjukt mycket mitt liv förändrats under de senaste tre veckorna. Helt plötsligt är alla de vänner som man sett lite för sällan tillbaka - och det känns som om jag blivit bättre vän med alla bara genom att prata om allt sjukt som händer och givetvis uppleva lite av det tillsammans. Mitt liv känns tusen gånger mer fyllt nu än det har gjort på väldigt, väldigt länge. Det känns som om allt är upp och ner, fast på ett alldeles underbart och förväntansfullt sätt. Och ingen kunde varit mer förvånad över att jag faktiskt känner så än jag.

Trots att de senaste veckorna har varit helt manic så är jag medveten om att den kommande tiden kommer bli ännu mer händelserik och jag vill så gärna dela med mig av allt som kommer hända! Jag är orolig att jag kommer tappa människor här hemma trots FB, skype och så vidare... så därför kommer jag göra mig påmind genom bloggen. Dock inte denna.

Om en och en halv vecka kommer jag att flytta till England och Surrey som ligger strax nedanför London. Jag kommer att arbeta som au pair i en familj där och dessutom dela denna upplevelse med två av mina närmsta vänner Erica och Julia som båda två också kommer bo i Surrey och jobba som au pair.

Hur som, i fortsättningen hör ni av mig på http://emeliecarlberg.bubbleroom.se/

RSS 2.0